în Centru

Căpitane, mimăm și noi un pic de politică?

Căpitane, mimăm și noi un pic de politică?

„Până sa mă schimbe Mihai Sturzu vreau să vă spun şi eu câteva cuvinte. Speram să nu fac o astfel de introducere. A spus că fostul vostru preşedinte s-a întâlnit cu mine. Mie mi-a spus domnul aviator Mihai Sturzu ceva care m-a cutremurat, ca el să vină la sediul PSD cu nişte tineri după tragedia din Colectiv. Eu să nu fiu de acord şi de acolo să se nască o mişcare, apoi să facem alianţă”, a declarat Dragnea.

Sursa: adev.ro/nz8j3p

Această dezvăluire a lui Liviu Dragnea e, în primul rând, al naibii de funny. N-ai cum să nu râzi. Nu ai cum.

Ți-l și închipui pe Sturzu cum a plănuit el planuri malefice de pe urma cărora toată lumea urma să câștige. Un soi de distribuție de roluri într-o piesă de teatru. El ar fi fost liderul opoziției în PSD iar Dragnea ar fi urmat să lase impresia liderului înțelept și un pic conservator. La momentul potrivit, Dragnea ar fi plecat la președinție sau guvern iar Sturzu se făcea Dragnea. Deci funny.

dragnea

Știam de conversația asta numai că la mine ajunsese un pic diferit. Varianta care circula spunea că cei doi s-au înțeles de fapt. Nu e exclus ca așa să fi fost, dar ceva să se fi întâmplat între timp. Asta știu doar ei și am îndoieli că adevărul va ieși la iveală.

Însă după ce râzi un pic, te apucă tristețea. Democrație internă? Meritocrație? Abilități politice? Aș!

Doar mici combinații de Obor care uneori nu ies (cazul celei descrise mai sus). Alteori da.

Și după aia ne mirăm cu toții: cum naiba a ajuns ăla acolo?