în Centru

Cu ce am ramas dupa ziua nationala

Cu ce am ramas dupa ziua nationala

Cu gandul ca am vazut un tanc botezat „Baby”

Cu impresia ca ar fi utila mutarea sarbatorii nationale intr-o zi fara semnificatii nefericite pentru aproape 7 la suta din populatie.  Nu de alta, dar titlurile astea fals ultragiate imi strica zenul

(Poate o punem vara? Sau la inceput de toamna? Eu propun un inofensiv 15 septembrie)

Cu stirea despre ultima receptie de ziua nationala tinuta la Cotroceni in mandatul lui Traian Basescu.  E ca o poezie sintetic-absurda si, daca ar trebui sa poarte un nume, ar fi
„Lacrimi si Dragnea”

Cu un mic si amuzant dezastru de PR si social media.

Cu aceasta nemuritoare fotografie. Un soi de trolling la adresa imaginii de campanie de pe bannerele lui Klaus Iohannis.

(Pentru niste meme-uri foarte reusite rezultate din fotografia asta, uitati-va pe thread-ul asta)

Cu senzatia de disconfort detectata la multi oameni din jurul meu. Ziua nationala e ca onomastica unei matusi pe care o vezi rar, despre viata careia nu stii mare lucru, dar pe care te obliga parintii sa o saruti pe obraji cand mergi in vizita.

Cu imaginea de un inevitabil postmodernism pe care ti-o dau niste calareti in mijlocul orasului.

A photo posted by @jaunetom on

 

Cu mirarile onest-entuziaste ale copiilor in fata calaretilor. Fie si pentru atat, paradele militare sunt justificate. De fapt n-ar fi rau ca asta sa fie singurul lor rost.

Cu maraielile unui taximetrist care se plangea ca nu vede pluguri care sa curete zapada inexistenta de pe strazi.  Primarie, alti soferi, pietoni, omul nu ierta nimic. Chiar daca nu facusera nimic rau. Probabil or sa faca.

 

Later edit: Aproape uitasem de aceasta fantastica interpretare a imnului national. Pierdeti, va rog, cateva minute si ascultati-o (nu lasati imaginile cu demonstratii anti-fracking sa strice piesa)!

 

 

Comentarii

  1. alunelu spune:

    „intr-o zi fara semnificatii nefericite pentru aproape 7 la suta din populatie” – 15 septembrie? Probabil trollezi :)

     
    1. Teo spune:

      haha. in ultimii ani nu a prea inceput pe 15. dar, uite, daca vrei, o mutam pe 14. bun asa? 😛