în Centru

PNL. Zombificarea

PNL. Zombificarea

Foarte probabil stirea rundei asteia de alegeri nu va fi procentul mare al PSD, intrarea USR in parlament sau teapa pe care e posibil sa o ia nationalistii fake care au umplut piata de zgomote.
 
Stirea va fi de fapt o poveste inceputa deja. Aceea a dezintegrarii PNL si disparitiei lui ca sursa vag credibila de idei si actiune politica.
 
De altfel, am din ce in ce mai des senzatia ca PNL a murit deja iar pe mostenirea lui se bat niste rude foarte indepartate cu care el, bietul de el, n-a avut nicio treaba in timpul vietii.
 
Sa fii penelist azi inseamna sa sprijini Coalitia pentru Familie, sa votezi pentru acoperirea plagiatelor, sa te faci ca nu vezi rasistul de la Baia Mare sau dispretul cu care te trateaza bucurestenii.  Mai inseamna sa te faci ca nu stii ca PNL isi construieste propriul satelit nationalist-crestinopat in Alianta Noastra Romania dupa ce n-a reusit sa reziste cu Marian Munteanu candidat la primaria capitalei.
Mai inseamna si ca vrei sa furi de la Eftimie ceea ce, previzibil, lui Eftimie nu ii place. 
 
Daca mai si citezi din Madalina Manole atunci stii ca ai ajuns foarte sus in partid.
 
Don’t get me wrong, PNL o sa intre in Parlament si va pretinde ca traieste desi procesul de descompunere e vizibil chiar si fara sa fii specialist in anatomopatologie.
 
Iar daca, cu ajutorul vreunei scamatorii, va face majoritate, va fi o majoritate-zombie cu guvernul aferent. Walking dead government. 

 
PNL nu e partidul libertatii economice sau al progresului social. PNL e e partidul prezidential, partidul drona, partidul clona si in general partidul nefolositor. Inca mare si pe cat de mare pe atat de inutil.
Partidul care justifica un PSD supraponderal si foarte multumit ca are o opozitie formala.
 
N-am fost niciodata votant PNL, dar asta nu ma impiedica sa banuiesc ca a vota PNL zilele astea e echivalent cu un act de necrofilie.