în Centru

Recapitulare

Recapitulare

– președintele Moldovei pretinde că e dispus să moară pentru țară. Frumos, dar nu e clar daca Moldova e o țară

– un pesedist, genul pește mic de Banat, e bănuit de un prejudiciu de vreo 10 milioane de euro. Păi, dacă Nimeni-din-Banat fură, așa, scurt, 10 milioane, cât fură aștia care au nimerit drumul spre București?

– un deputat inutil al PNL amenință voios întreaga administrație norvegiană că o sa îi ancheteze el pe oamenii ăia răi de la Barnervernet. Am avut curiozitatea să văd dacă deșteptul ăsta are, în general, preocupări legate de soarta copiilor români. N-are.  În schimb, se relatează că e ușor homofob. Asta când nu e bănuit de altele.

– a murit și Alan Rickman. Propun scoaterea în afara legii a vârstei de 69 de ani. Așa cum există clădiri care nu au etajul 13, pot exista și oameni care sar de la 68 la 70. Dacă aveam legea asta în vigoare, Bowie mai scotea un album.

– ați dat click pe link-ul de mai sus cu Nimeni-din-Banat? N-ați dat, așa-i? Numele unuia din partenerii de furt e special: Tailor Căcărează.

un film in care joacă un dac a fost nominalizat la Oscar. Dacă nu îl ia, dacul va fi demascat ca bozgor

– improbabilul județ Sălaj nu produce doar șefi de servicii secrete și premieri. Are și o doză bună de hoți tâmpiți.

– Rusia vrea să construiască o rachetă care să funcționeze cu gaz metan. România ar putea răspunde cu o stație spațială care să funcționeze cu lemne de foc. S-ar justifica despăduririle.

– Deduc că președintele Klaus Iohannis e în vizită în România. Sunt ușor dezamăgit de felul în care e acoperită în presă

– Da, Charlie Hebdo se poate juca și cu chestia asta.  Nu cred că e rasism.

Altfel, nu prea mai știm nimic de ancheta privind moartea unui polițist în coloana fostului ministru Oprea, ministrul Curaj al educației tinde să devină oximoron cu funcție iar eu sunt din ce în ce mai convins că soluția pentru alegerile din București va fi boicotul sub deviza „votul e complicitate”

All is well

punk

 

(sursa foto)