în Centru

Sumar – 14 octombrie. NU demolăm autostrada

Sumar – 14 octombrie. NU demolăm autostrada

Emoție mare ieri și o creștere bruscă a dorinței de emigrare după ce internetul s-a umplut cu o știre al cărei titlu spunea că autostrada Sibiu-Orăștie (întreagă sau un segment, depinde de cât de excitat a fost autorul) va fi dărâmată și reconstruită. Nu e cazul. Detalii aici.  Sau aici.

Picată într-un con de umbră după ieșirea în decor a lui Horia Georgescu, ANI dă, totuși, semne de viață.

Și pentru că veni vorba de parlamentari, Simona a făcut efortul să le scrie parlamentarilor ei. Textul mesajului poate fi folosit de oricine. Numai să nu uitați să schimbați numele. E nevoie de mai multe astfel de exerciții.

Din scandalul de ieri de la Senat, cel mai prost iese PNL. Iar a făcut opoziție ca în bancul ăla cu SIDA la ardeleni: un pic pe fund așa

Proști sau ticăloși? Dificilă alegere.

Mai mulți observatori au remarcat cum UNPR e relativ ferit de valul de dosare care a lovit zona politică. Nu mai e cazul. Acest domn e cavaler de Malta și îi place să se joace cu fantomele. SRL-urile fantomă.

Primarul sectorului 2 (alt uneperist ridicol și inexplicabil) face mișto de societatea civilă. N-am alt termen pentru chestia asta.

O industrie de un miliard. Interesant ar fi de văzut și de ce crește zona asta. Aș paria pe o oarecare dezorientare/disperare și pe faptul că efectul social e teribil de mare (familii destrămate, vieți în derivă etc)

Jumătate din averea lumii este în mâinile a doar un procent din populație.

Se propagă de vreun an de zile un soi de alarmism anti-rusesc, nu neapărat lipsit de fundament, dar ușor paranoic și care servește cumva cauzei rusești proeictând o putere mai mare decât în realitate. În Statele Unite apar deja opinii care spun că războiul în zona social media e aproape pierdut. Hazardat, aș zice.

Urmăriți politica americană? Dacă nu, ar trebui să o faceți. Aici e un text despre deriva republicanilor. Scris de un foarte respectat conservator.

BuzzFeed se apucă de reclame pentru politicieni și cauze politice. Video nativ. E fantastic cât de mult încearcă și testează organizațiile astea și în materie de conținut și de surse de venituri. Noi ne mai jucăm încă cu televiziunea nativă pro Ponta sau Udrea etc.

Un pic de editare genetică și s-ar putea să apară posibilitatea transplantului de organe recoltate de la porci. O știre pe placul lui David Cameron. Porcii tot rău ies.

Diseară cântă Morrissey la Sala Palatului. Posibil setlist.