în Centru

Sumar – 13 octombrie

Sumar – 13 octombrie

Masonul care știe să scrie. Chiar bine, dacă ar fi să credem The Guardian. E important de scos în evidență asta pentru că masoneria română are reputația unei găști de ariviști needucați.

Niciodată nu sunt suficiente avertismente privind riscurile la care te expui folosind Facebook pentru opinii despre profesie. Cristi Dănileț și colegii lui din CSM învață asta the hard way.

Foarte importantă agenția asta. Fără ea, hoțul prins rămâne cu profitul din care scade o condamnare. Ieri, PSD scosese legea de pe ordinea de zi. Să vedem azi. Pe de altă parte e un pic ridicol că mai facem încă o structură de stat. Agenția de recuperarea a prejudiciilor e prețul pe care îl plătim pentru incompetența, sau, mai rău, reaua voință a ANAF.

Îmi pare rău de Capital, dar a ajuns de necitit.

Traian face speculații tâmpițele despre Angela. Ce departe pare 2012. Oricum, evoluția fostului președinte e teribil de interesantă. Dacă PNL continuă să băltească așa cum o face zilele astea, Traian devine cumva inevitabil.

Încă n-au găsit contractul cu Bechtel, deși le-ar putea fi util. Cumva relaționat, ați observat cât de dispărut e micuțul furios Dan Șova? Nici urmă de privirea lui cruntă în ultima vreme.

Arabia Saudită e probabil cea mai neplăcută țară din lume. E un soi de imperiu al răului, aproape comic în prostia lui ucigașă. Au să tot vină știri de acolo anul ăsta.

Atenție și la Google. „I know what you did last summer„, varianta Petreanu.

Mor comentariile din subsolul articolelor. Se sinucid. Sau sunt ucise, tot aia.

Playboy renunță la nuduri. Știrea e, probabil, că Playboy încă mai trăiește.

Have fun!