în Centru

Ce ati obtinut?

Ce ati obtinut?

L-am vazut mai devreme pe premierul Romaniei jenat, rosu ca racul, anuntand o jumatate de masura care a reusit cumva sa nemultumeasca pe toata lumea.

Omul e confuz sau ticalos. Scaparea cuvantului „prorogare” (amanare) in scurtul lui speech e de natura sa mareasca tensiunea complet fara rost intr-un razboi pe care l-a pierdut deja.

In seara asta, Sorin Grindeanu a aratat ca un politician al carui simt politic e paraplegic. Un invins impins in fata pentru a salva ceva ce nu poate fi salvat.

Daca se intampla ca in conducerea PSD sa fie cineva care citeste textul asta, vreau sa ii spun un lucru: Bai, oameni buni, Grindeanu creeaza insecuritate. E un pericol. E un pericol pentru voi, e un pericol pentru Romania.  Daca ati decis cumva sa temporizati si amortiti protestatarii nu asta e calea.  Cautati alta.

Ati decis, acolo in coalitia de guvernare, sa insistati foarte mult pe masurile bune pe care le luati pentru oameni. Cand va puneti in pericol legitimitatea, asa cum o faceti acum, voi sunteti principalii inamici ai programului de guvernare. Electoratul vostru se simte agresat, nedreptatit si abandonat. Nu de strada, de voi. E doar o chestiune de timp pana va realiza asta.

Aveti norocul unor voci rationale in partid. Ascultati-le.

Aveti norocul si mai mare al unei opozitii slabe, slabe de tot. Profitati de asta. Profitati pana nu deveniti inamici publici absoluti si creati o bula in zona opozitiei care, stim bine cu totii, nu e in momentul asta in ncio pozitie sa pretinda guvernarea. Sunt inca slabi, sunt incoerenti si nestructurati.

Scapati de Grindeanu. Si, daca e nevoie, scapati si de Dragnea. Milioanele de voturi ale PSD nu sunt ale lui. Sunt ale voastre. Nu faceti greseala sa va bateti joc de ele.

Si cand vine cate unul sa va spuna cat de legitimi sunteti si cum puteti sa faceti ce vreti, ganditi-va ca nu au trecut decat patru zile de cand au inceput demonstratiile si deja abisul se uita inapoi la voi ranjind.

Ah, si dupa ce schimbati guvernul, puneti naibii un purtator de cuvant competent.