în Centru

Joia neagră. Șoc pe piața șpăgii

Joia neagră. Șoc pe piața șpăgii

Ditamai judecătorul Curții Constituționale ajunge la DNA, suspectat că ar fi luat niște șpăgi ridicole.

Există undeva un mercurial în care raportul dintre poziția și greutatea funcționarului/demnitarului public și nivelul recompensei pentru trafic de influență e bine stabilit. Se pare că dl. judecător nu prea a ținut seama de reguli. A reușit probabil să îl exaspereze pe contabilul mafiei.

Dacă ajunge la proces, se vor constitui în părți vătămate și băieții aia din dosarul retrocedărilor de sute de milioane de euro. Ofensa e prea mare.

Dl Greblă nu numai că strica piața și scade nivelul, dar afectează grav reputația instituției fundamentale a „șpăgii” – o minimizează.

Încă doi ca el și se va introduce în codul penal (sau măcar în codul de onoare al mafiei) infracțiunea de prejudiciu adus prejudiciului. Sau cea de dumping cu consecințe agravante.

Păi suntem hoți sau nu mai suntem?

 

Comentarii

 1. Vlad spune:

  Indiscretiile domnului Grebla imi aduc aminte de o discutie povestita de o amica. Doi domni respectabili erau indignati de faptul ca un al treilea stricase piata cadourilor pentru amantele tinere, daruindu-i muzei sale un Jaguar, cand regulile pietei libere spuneau ca un Golf e potrivit situatiei.

   
  1. Teo spune:

   :)) Pai exact asa e

    
 2. Ditamai judecatorul CCR, este de fapt un taran care a fost beneficiarul unui sir de evenimente pozitive. Atat ! Iar acum se dovedeste ce a fost cu adevarat- un accident !

   
  1. Teo spune:

   mai grav e daca nu e accident si cam asta e metoda de selectie pentru functii publice in ro

    
  2. A. spune:

   Ce-ar fi să nu ne mai facem reclamă pe blogurile altora, domnule mediator?