în Centru

Sumar – 12 octombrie

Sumar – 12 octombrie

A fost festival de bancuri ieri pe tema alegerilor interne ale PSD. Un exercițiu de PR colosal ratat și o idee foarte bună (alegerile interne) compromisă pentru cel puțin câțiva ani de aici înainte. PSD cade într-una în capcanele pe care i le întinde propria istorie. Numai cine n-a vrut n-a votat

Proaspăt ales, Dragnea e dispus să discute despre schimbarea premierului. Rămâne de văzut dacă are cu cine.

Amnistia fiscală vine. În câteva săptămâni. Pe cuvât de ministru.

În București brokerii tind să se transforme în coșari. Adică sunt tot mai rari. Când nu dispar în Elveția, dispar din profesie. 1000 până acum.

Agricultura românească nu avansează. Deși s-au cheltuit sume imense cu ea, rămâne într-un soi de ev mediu călduț. Niște cifre interesante aici

O interpretare românească pentru recentul discurs al lui Jean-Claude Juncker în care Europa dă, pentru prima oară atât de vizibil, semne că în problema rusească nu prea mai are chef de tutelă americană. Cam dur dar merită câteva minute. Încă una, a lui Andrei Pleșu, aici.

Ieri a fost o zi bună pentru mustăți în politică. „Ultimul dictator al Europei” a fost reconfirmat.

Se cam pregătește o a treia Intifada. Treaba asta e importantă pe fondul haosului din Orientul Mijlociu. Teritoriile palestiniene (cu potențialul lor simbolic uriaș) mai lipseau de pe harta dezastrelor. De parcă Siria, Iraq și Yemen nu erau suficiente.

Adevărul a prins gustul campaniilor cu subiecte sensibile și mai încearcă una.

Muzică? Probabil o cauți mai întâi pe YouTube. 12 clipuri au făcut miliardul de vizualizări până acum.

Și…tradiționalul Calendar Gay Ortotodox. Cel puțin o parte din imaginile alea nu ai să poți să le nevezi până la finalul zilei.

Have fun!